MARDİN / KIZILTEPE - Adnan Menderes Ortaokulu

Ock

Galerinin açılışına Şube Müdürlerimiz, Okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda velimiz katıldı. Sergide; Görsel Sanatlar öğretmenimiz Mahmut Yılmaz, Teknoloji ve Tasarım Öğretmenlerimiz Mehmet Mahsum SARUHAN ve Abdulhekim ALİHANOĞLU'nun eserleri yer aldı.

Ara

BAŞAK PPROJESİ

Kapsamında ders dışı zamanda Bire bir soru çözüm saatlerimiz başarılı bir şekilde devam ediyor.İşine Yüreğini Katan değerli Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

BAŞAK PROJESİ Ay'ın En temiz Sınıfı uygulaması çerçevesinde KASIM Ayı'nın en temiz sınıfı 7/G sınıfı olarak seçilmiştir.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ekm

Adnan Menderes Ortaokulu ve Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu Olarak 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı ilk kazanım değerlendirme sınavımızı tüm okulda başarılı bir şekilde yaptık.Başta Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimizden Özgür ÖZGÜR ve Metin ANIK olmak üzere Sınav sürecinin her aşamasına emek veren tüm  Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.
 Başarmak ekip işidir.Ekibimizle gurur duyuyoruz.