MARDİN / KIZILTEPE - Adnan Menderes Ortaokulu

Adnan Menderes Ortaokulu

SANAYİ MAH. 740 SK. ADNAN MENDERES ORTA OKUL BLOK NO: 1 KIZILTEPE / MARDİN
Vizyon
Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluĢturmuĢ, Atatürk Ġlke ve Ġnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaĢ, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiĢtirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleĢme süreci yaĢadığı Avrupa Birliği‟ne üye olan ülkelerin önde gelen baĢarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.
Misyon
Adnan Menderes Ortaokulu Olarak; Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branĢlarında uzmanlaĢmıĢ kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taĢıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entellektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
Ulaşım
OKULUMUZ İL MERKEZİNE 27 KM UZAKLIKTA OLUP İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. ŞEHİR İÇİ SANAYİ MAHLLESİ ARABALARI VE OKUL TAŞITI ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
OKULUMUZA AİT SERVİS ARACI BULUNMAMAKTADIR.
Sanayi Mah. Halkalı Cad. 740.Sok. No1 Kızıltepe/MARDİN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık